My Home & Me

Bevidst boligindretning, Design og Personlig udvikling

KEEP CALM AND CARRY ON

| 0 comments

“KEEP CALM AND CARRY ON”

Ordsproget stammer fra en plakat produceret af den britiske regering i 1939 i begyndelsen af den 2. verdenskrig. Plakaten havde til formål at højne moralen i tilfælde af invasion. Nu bliver plakaten flittigt brugt i boliginderetningen.

Men hvorfor betale for en dyr plakat, når man kan lave den selv? Jeg har fundet en hjemmeside der tilbyder gratis download af skrifttypen og King George’s krone. På den måde kan man nemt designe sin egen plakat, med selvvalgt ordsprog og farver! Prøv at google ordsproget under billeder og bliv inspireret.

Jeg har lavet tre plakater der skal hænge på mit kontor, som hjemme hos mig ligger i området for: Kreativitet, Børn & Projekter. Jeg har valgt lyserød som giver nye ideer og rød/pink som giver følelsesmæssig begejstring og glæde.

    

Link til hjemmeside: www.k-type.com

Citater og ordsprog kan have en stor effekt, hvis de bliver hængt op på et centralt sted i hjemmet. Vi bliver automatisk mindet om budskabet og det kan således manifestere sig i vores bevidsthed. Man kan samtidig gennem farverne på plakaten påvirke sanserne og gå efter en bestemt resultat. Læs mere om de forskellige farvers kvaliteter her på siden under fanen Neo Feng Shui / De 5 elementer.

Skriv et svar

Required fields are marked *.

*